Concediul de paternitate nu este o expresie în vocabularul vast și variat al cricketului, așa că căpitanul englez, Alastair Cook, a revenit la Chittagong pentru primul Test de joi împotriva Bangladeshului, la scurt timp după nașterea celei de-a doua fiice. Alastair Cook nu va fi fazat de lipsă de practică, spune Steven Finn Citește mai mult

Când se ocupă de teren, va deveni cricketerul de teste cu cel Sportingbet bonus mai înalt nivel din Anglia, eclipsând cele pe care le-a împărtășit cu Alec Stewart. aici pentru o săptămână în seria internațională de o zi, iar întoarcerea sa a fost planificată, salvând Anglia din cauza unui deficit de experiență. Ar fi cerut deschizători de debut pentru prima dată din 1937 și un nou căpitan. Cu toate acestea, Cook este, de asemenea, un adversar formidabil pentru Bangladesh.Nici un batsman non-asiatic nu are mai multe runde decât cei 2,252 de la Cook (în medie de aproape 61) din Asia. Mai mult, joi va fi al 132-lea meci de teste consecutiv (numai Allan Border, cu 153, a jucat mai mult pe bounce), în timp ce Bangladesh au jucat doar 93 în total, și nu unul din august 2015. Nu e de mirare că echipa lor conține patru fețe noi . În timp ce Cook era în tranzit, a Sportingbet brasil continuat “împușcătura” între doi începători ai Angliei, Haseeb Hameed și Ben Duckett, pentru a deschide bătălia cu căpitanul.În meciul final de warm-up al Angliei, perechea s-a finalizat cu jumătate de secol înainte de a se retrage în tragerea la sorți cu un BCB XI și bătălia lor se pare că va termina într-un impas de succes, ambele fiind selectate.

așa că Hameed se va deschide cu Cook, cu Duckett mai dinamic la No4, în detrimentul lui Gary Ballance, care nu a venit până la No7 și a avut o atingere zgârcită, în ciuda faptului că a terminat neînvins pe 36. Jos Buttler pare, de asemenea, în timp ce Anglia este probabil să joace trei spinners (cu Gareth Batty aderarea la Moeen Ali și Adil Rashid) și trei seamers, în așteptarea unei inspecții de pas miercuri. Hameed și Duckett, care au pus pe 75 în încălzire de sâmbătă , a împărțit 90 luni înainte de antrenorul Trevor Bayliss, la dus la pauză pe Duckett, după ce a văzut destul.Hameed sa arat înainte de a fi chemat la ceai cu 57 de la 125 de mingi, din nou trăind până la Sportingbet reputația sa ca un acumulator dur. “A putut doar să bată zile și el ar fi fericit”, a spus Duckett de Hameed. “El nu este îngrijorat să-l omoare și să meargă într-o rată rapidă.” Doar în 48 de minute, după ce Hameed a aruncat o lovitură completă în patru puncte, scorul său a depășit numărul de suprapuneri, în timp ce el se confruntă cu opt fete, precum și 19 bile cu puncte drept după prânz. Trei granițe elegante – îndreptate direct, tăiate târziu, trase – au urmat, dar el sa corectat repede cu o defensivă în față. La inceput, a fost tulburat de ritmul lui Taskin Ahmed – care a fost atat de eficient in seria ODI si la lovit pe brat – dar si-a recuperat calmul. Cazul lui Duckett este cu siguranta imposibil de ignorat.În turneu, el are patru jumătăți de secol, inclusiv doi într-o serie stelară de ODI (în ciuda faptului că se Sportingbet apostas credea că nu are o formă în timpul campaniei) și a arătat, luni, că nu este singur; primele sale 70 de bile au adus 25 de runde, dar sa retras cu 60 de la 102. BCB XI nu a putut să-l concedieze în două reprize. “Ceva la care lucrez este un pic mai răbdătoare, lăsând mingea pe care o simt la începutul ultimelor două reprize am făcut bine “, a spus Duckett la data de 22 de ani. “Pentru a juca Test cricket este un vis, asa ca nu ma deranjeaza unde am batted. Mă simt bine în partea de sus a ordinului în acest moment, dar aș avea vreo șansă. ”

more:

https://wanelo.co

http://www.icyte.com

https://seekingalpha.com

http://cheapestwebhosting.biz

https://keep.com

https://relistapp.com