bet365 SwedenTvå bashoppare, inklusive en brittisk man, har dött i Schweiz, sade polisen.

Båda olyckorna inträffade på onsdagen nära Lauterbrunnen i Alperna, vilket anses vara ett nav för bashoppning, en av världens farligaste sport. Det brittiska offret var en 49-årig man som Bet365 hoppade från toppmötet “High Ultimate” vid Muerren och kraschade in i en klippa, sade polisen och tillade att han ännu inte hade varit identifieras.

Han är den andra brittiska bashopparen som har dött under de senaste två veckorna efter att David Reader, 25, dog när hans fallskärm misslyckades med att öppna på ett språng i de franska Alperna den 7 augusti.

p> Polisen i Berns schweiziska kanton sa Bet365 torsdagen att en 30-årig italiensk man hoppade från toppen av “Black Line” i Stechelberg men förlorade kontrollen över sin väg och slog en klippa.

De flesta Bashoppare bär vingar, vilket gör det möjligt för dem att flyga i miles vid hastigheter upp till 120mph (200kmh) innan man sätter i fallskärm.

Mer än 20 personer dog Bashoppning förra året, mestadels från slagskador, Bet365 enligt en inofficiell räkning på en webbplats som är avsedd för aktiviteten.

En studie publicerad i medicinsk tidskrift Bandolier Under 2007 som jämförde sporten konstaterades att bashoppning hade högsta risk för dödsfall, med en i 2.317 chans att dö på varje språng (50 gånger större än fallskärmshoppning).

Tekniken har förbättrats sedan dess, men en 2013-studie i Wilderness Medical Society Journal visade att sportens stigande popularitet ledde till fler dödsfall.

Högprofilerade dödsfall har inkluderat den av Amerikan Johnny Strange, som dog i de schweiziska alperna medan han försökte med en Bet365 vingehopp i oktober.

Kanske var det mest framstående vingarpaketrelaterade skadan August Dödsdöd av Mark Sutton, James Bond-fallskärmshopparen från öppningsceremonin vid olympiska spelen i London 2012.Han gjorde ett wingsuit hoppa från en helikopter när han slog ett bergs åk.

Den schweiziska polisen sa att utredningar fortsatte i de senaste Bet365 dödsfallen.