Bet365 bonusiVjerojatno dosadno posljednjeg poraza Mourinho žuči kao i ostatak zemlje, Wenger je dao pristojan ali sigurno izbjegavajući odgovor kada se pozove da se oduševljava Chelseaovom neočekivanom Bet365 klizanjem u Premier ligi ove sezone. Ako Arsenal može uzeti tri boda od igre – i zašto ne bi? – Wengerov vikend vjerojatno neće biti razmažen zlovoljanom razmišljanju da će pobjeda biti sve slađa protiv jedne strane kojom upravlja Mourinho.José Mourinho optužuje Arsènea Wengera da bude “specijalist u neuspjehu” Pročitajte više

Poznato nije bilo Arsenalove pobjede protiv Mourinhha Chelsea, ne u igrama koji su zapravo važni, ali ta je činjenica sada muzejske radoznalosti i Bet365 svijet je nastavio dalje. Usredotočujući se na navodnu neprijateljstva između Arsenala i Chelsea, ionako je iritantno londonska aktivnost.Tko brine ako većina navijača Arsenala sada mrzi Chelsea više od Tottenhama? Tko se može smetati, zapravo, puštanje u rad ovih anketa? Chelsea je nepopularan šok. Tko bi to mislio? Arsenal će nam priopćiti kako očekuju prljave trikove iz Diokesa Costa.

Moglo bi se priznati da je spomenička osobnost Bet365 sukoba između Wengera i Mourinha dodala neke sporedne začine do londonskog derbije tijekom godina to je bilo neumoljivo zabavno.Njihov potisak u 2014. godini nakon što je Gary Cahill ubacio Alexis Sánchez bio je smiješan, kao i dječji odbijanje da se ruku podigne u utakmici Zajednice Shield prošle godine i izrazom neodobravanja koju je Wenger obično nosio svaki put kada je Mourinho bio u njegovoj blizini.

Ipak, čak i dopuštajući tri crvene kartice u finalu Carling Cup 2007, naplatni list je blaga za ono što bi trebalo biti lokalno derby. Ako je ovo sada Bet365 veliki Londonov natječaj, za razliku od Arsenala protiv Spursa ili Fulhama v Queens Park Rangersa, to nije osobito crveno.

Najduža slika od igara između dvije strane od proteklih 10 godina još uvijek je pantomimski dvoboj između Didiera Drogbe i Jensa Lehmann-a 2006. godine, kada su cijeli svijet smijali sa Bet365 konačnim skiciranom komičnom skokom.U igrama Chelsea protiv Liverpoola obično ima više igala i više menadžerskih angstova u utakmicama između Arsenala i Manchester Uniteda, ili barem nekad kada su Liverpool i United bili momčadi koje će pobijediti za osvajanje naslova ili doći do finala Europskog kupa.

To više nije slučaj, a sada se i Chelsea pridružio redovima gledatelja.Spursi, ironično, oblikuju se kao naj uvjerljivija prijetnja naslovu Arsenala nada se ove sezone, barem iz londonske perspektive. To ne znači odbaciti šanse Leicestera ili Manchester Cityja, već onih Bet365 navijača Arsenala koji je postao umoran od tradicionalnog sjevernog Londonskog rivalstva, jer Spursi nikad nisu bili u potrazi za glavnim nagradama možda će morati promisliti ove godine. Mesut Özil prihvaća plašt Arsenalovog dvostrukog pobjedničkog mentaliteta Pročitajte više Chelsea su sada novi Spursi, ili možda stari Spursi. Iako ako se aktualni Spurs Mauricio Pochettino može zadržati dovoljno dugo da zadovolji zadovoljavajući rezultat od Manchester Cityja na Valentinovo, pozornica će biti postavljena Bet365 početkom ožujka u sjevernom Londonu u White Hart Laneu.S Mourinhom je otišao, a Chelsea će vjerojatno predvidjeti Europu nakon što Ligi prvaka nastavlja, dvije londonske ekipe s najviše koji se bore za ovu sezonu možda ne bi bile one koje se sastaju u nedjelju u Emiratesu. Sve to bi trebalo značiti Arsenal može staviti povijest iza njih, osobito grubljije bitove Mourinho-Wengera godina i usredotočiti se na vlastiti naslovni izazov. Tri točke u nedjelju bi ih zadržale na stazi, ne više, ni manje.

Često je teško predvidjeti gdje se Arsenal može Bet365 upropastiti, iako su uglavnom i često na novim i neočekivanim načinima.Ali ako će ove godine uvrstiti snažnu titulu, trebaju iskoristiti većinu svojih utakmica od sada do nastavka Lige prvaka, koje klubovi skloni da ometaju hoće li napredovati u Europi ili ne. Nakon što su Chelsea Arsenal doma kod Southamptona, gdje su išli 4-0 na Dan boksa da napuste optimističare u ranim sezama, potresajući glavu, a zatim nakon izleta u Bournemouth dobiju pukotinu u Leicesteru. Ako Arsenal može samo pobijediti u sljedeća tri ligaška Bet365 susreta, to bi trebao znatno razjasniti sliku na vrhu tablice, a ključni je uspjeh pobijediti protiv Chelsea, čak i ako ga vodi Guus Hiddink, a ne Mourinho. p> Southampton nije bio daleko od kuće ove sezone, dok su Arsenal bili prvi i jedini tim koji je pobijedio Leicester prije Božića. U Leicesteru. 5-2.Chelsea su ove sezone pretukli ni manje od devet momčadi iz Premier lige, a sada je vrijeme da Arsenal razmotri. Ne smije se boriti u prošlosti, a manje oživjeti antagonizme Mourinha, jednostavno tretirati Chelsea Bet365 koliko ih je divizija ove sezone tretirala i staviti znak za budućnost.