bet365 fogadás bónuszCarli Lloyd három gólt ért el, hogy segítse az USA-t Írországban 5-0-ra legyőzni egy nemzetközi barátságon, szombaton a Qualcomm Stadionban. Ez volt az amerikaiak döntője a Rio de Janeiro nyári játékainak Concacaf olimpiai selejtezőjével szemben.

Alex Morgan, aki 100. mérkőzésén játszott a nemzeti csapattal, és Mallory Pugh Bet365 debütált . Lloyd, aki a tavalyi világbajnokság döntőjében hatalmas trükköt tapasztalt a Japán ellen, a 28. percben az utolsó góljával 3-0-ra tette, amikor szabadul az ír védőktől és elküldte egy lövés kapus Emma Bryne.Az utolsó tizennégy mérkőzésen a 2015-ös Fifa női játékos volt az 19-es góljával.

Hope Solo volt a cél az elzáráshoz, és nem mentette először a 66. percig.

Morgan-t megtisztelték a meccs előtt, hogy a 34. női játékos lett az 100-as mérkőzésen az USA-ban. A 45. percben megmutatta 57. karrierjét. A meccs 17 napos Bet365 edzőtáborba zárta az Egyesült Államokat, mivel 26-20 játékosra kell csökkentenie a listáját.A csapat átmenetileg van, hét játékos a világbajnokság győztes csapatából hiányzik a nyugdíjazás, a sérülések és a terhesség miatt.

Az Egyesült Államok megpróbálja az első csapatot megnyerni, hogy megnyerje a világbajnokságot és az olimpiát egymást követő években. Az amerikaiak hatodik percen belül 1-0-ot értek el, amikor Lloyd a Morgan-ból átszállt. Lloyd 80. pályafutása volt, hiszen csak a hatodik amerikai lett, hogy elérje ezt a mérföldkövet. Lloyd a 21. helyen állt 2-0-val egy visszafelé fejléccel, miután Morgan fejlécét Byrne letiltotta. Lloyd ütközött a védővel, Louise Quinnel a gólszerzés Bet365 után, és lassan emelkedett, miután leütött.

Lloyd, aki tavaly 18 gólt vezetett az Egyesült Államokhoz, rövid időre elhagyta a mérkőzést, mielőtt a csapat orvosi személyzet.