Az Bet365.com sportesemények széles skáláját kínálja az istenek esélyeivel. Fogadhat olyan sportágakban, mint a labdarúgás, a jégkorong, a kézilabda, a tenisz, a kosárlabda, a krikett és így tovább. Az Unibet.com is nagyon felhasználóbarát weboldal, jó ügyfélszolgálattal, élő fogadásokkal, promóciós akciókkal, a fogadások történetével és további funkciókkal. A betétek és a visszavonások hitelkártyával vagy bankkártyával történhetnek.

Hogyan lehet létrehozni egy számlát az Bet365.com-on?
Fiók létrehozása egyszerű. Csak töltsön ki egy űrlapot (és kövesse az utasításokat minden mezőn), tegyen betétet, és néhány percen belül fogadhat. Kérjük, ellenőrizze, hogy az Önre vonatkozó összes információ helyes-e az Bet365 sport fogadás bónusz számára a fiók megnyitásához. A regisztrációt e-mailben erősítjük meg, amelyet Ön az űrlapba ír. Ne felejtsd el a felhasználónevedet és a jelszavadat, és írd le a tagszámodat, szükséged lesz rá, hogy kommunikálj az irodával.
Bónuszok:
1) Legfeljebb 85 € Bet365 sportfogadás bónuszok az első fogadásodra
Nyisson egy Bet365 számlát, tegyen betétet és kapjon egy bónuszt. Készítsen be legalább 15 AUD összegű letétet (a bónusz 15 USD lesz), és 60 napot kap a bónusz követelményeinek teljesítéséhez. Nagyszerű lehetőség a szabad fogadások megpróbálására.
Ha elveszíti az első tétjét, az Bet365 visszaadja a tét 50% -át 85 AUD-ig
2) 15 AUD az első mobil fogadásért
Ha soha nem próbáltad meg a mobil tétet, most már nagy lehetőséged van. Fogadjon legalább 15 AUD-t a mobiltelefonodon keresztül, és ha nem nyeri meg, 15 USD-t kap vissza.

Hogyan kell befizetni
Használhatja ezeket a fizetési módokat. Abban az esetben, ha nem érti, forduljon ügyfélszolgálathoz. Jelentkezzen be fiókjába, kattintson a Fiókom lehetőségre, majd a Befizetés gombra. Megjelenik egy új ablak, amelyben minden lehetőség és információ megjelenik. A Visa és a Mastercard azonnali átutalást biztosít, de 2,5% díjat számol fel. A betétek 15 – 1400 AUD tartományban állnak rendelkezésre. Banki átutalás 2-5 napig tart, de nincs díja vagy limitje.
Minden ügylet biztonságos. Ezt a vállalatot rendszeresen ellenőrzi a független könyvvizsgáló.

Fogadás
Válasszon sportot a bal oldali menüben. Kattints rá, vagy jelölje be és erősítse meg. Most kiválaszthatja a fogadást, ha páratlanra kattint. A “+” gombra kattintva megtekintheti a meccs egyéb esélyeit is. A fogadás megjelenik a bal oldalon, és kiválaszthatja, hogy mennyit szeretne fogadni vagy más tétet adni. Ha egy eseményt törölni szeretne, használjon thrash bin ikont. Ha nem értesz valamit, kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal.

Jegy
Válassza ki, hogy mennyit szeretne fogadni. Adjon meg egy összeget egy-, két-, három- és más fogadásokra, majd kattintson a “Bet” gombra. Ha három eseményre számítasz, akkor fogadhatsz egy Trixie fogadást is. A Thath azt jelenti, hogy egy tripla kombinációt és minden kettős kombinációt fogadhat. Ugyanez érhető el 4 eseményre Yankee tétként. Abban a pillanatban, amikor tétet tesz, látni fog minden fogadást és lehetséges nyereményt. Ha egyetért vele, akkor kattintson a “Fogadások megerősítése” gombra. Ha változtatni szeretne, kattintson a “Vissza” gombra. Előfordulhat, hogy a rendszer nem fogadja el kombinációját. Ilyen pillanatban:
a) tegye meg az elfogadott téteket, és küldje el a többieket az Bet365 részére megerősítés céljából
b) csak az elfogadott téteket helyezze el, és ne küldje el a többieket.
c) küldje el a teljes kombinációt megerősítésre
d) egyes kombinációkat új fogadásokkal váltson át.
Amennyiben döntés születik, kattintson a megerősítésre.

Nyerj biztonságot
Az Bet365 egy egyedülálló szolgáltatást kínál, amit Cash-Innek neveznek, és nyerni fogja a győzelmet az esemény vége előtt. Lásd a példákat:
1. példa: 15 dollárt tettél a Barcelonában a Valencia ellen, páratlan 2.10-val. A második félidő kezdetén Barcelona gólt ért el és 2: 1-et vezetett, de Valencia erősnek tűnik, és megnyerheti a mérkőzést. Használhatja a Cash-In-ot és kaphat azonnal 27 AUD-t a fiókjában.
2. példa: Megkaptad a tétet a Barcelona győzelmével, páratlan 2.10. A félidőben a pontszám még mindig 0: 0, és furcsa a Barca nyereménye 2,40. A játékosok fáradtaknak tűnnek és alig nyernek. Nem akarja elveszteni az egész tétet, ezért használjon Cash-In-t és 9 AUD-t kap vissza.

LIVE fogadások
Ha fogadni szeretnél, kattintson a Live ikonra a bal oldali menüben, és megnyílik egy új ablak. Az élő fogadás a leggyorsabb és legizgalmasabb tét, ahol gyorsan kell döntenie. Még az élő fogadások is támogatják a Cash-In-et.

Hogyan működik?
A labdarúgó-mérkőzés alatt 1 × 2, a következő szögletrúgás, a gól, az első gólszerző a második félidőben fogadhat. Az ajánlat különbséget tesz a sport által a sporttal. Az esélyek megváltoznak, ahogy a játék elhalad, de a furcsa ugyanolyan szinten marad, mint amikor tétet adott. Ellenőrizze a példákat:
1. példa: Valamennyi Valencia elleni mérkőzésen 2,10 pár van. Ön 60 USD-t fogad be Barcelonában most, mielőtt a mérkőzés megkezdődik, vagy megvárja, hogyan indul a játék. Valencia pontokat szerez az elején