Sedan år 2015 är detta satsningsföretags ansikte Karolina Sevastyanova, mästare för OS 2012 i rytmisk gymnastik, erkänd som CIS: s vackraste idrottare vid spelen i London. I januari samma år tecknade Betsson ett samarbetsavtal med sportcenteret Dynamo. I december 2017 tecknade Betsson BC ett femårigt kontrakt med den ryska hockeyförbundet, som blev den officiella partnern till det ryska nationella hockeylaget.

BC “Betsson” samarbetar med välrenommerade sportexperter, bland annat: presentatören av “First Channel” Yevgeny Savin, den legendariska fotbollsspelen Betsson aktie analys Yevgeny Lovchev, TV-presentatören Maria Orzul, vinnare av hela samlingen av utmärkelser “Vad? Var? När?”. I 2018 blev olympisk mästare, två-tiden världsmästare, två-timmars Gagarin Cup-vinnare Ilya Kovalchuk ambassadör för spelbranschen “Stakes of Stakes”.

Betsson genomför välgörenhetsprojekt inom området för stöd till nationell sport, som arbetar med Stiftelsen “Constellation of Good” som kallas Oleg Zhuravsky, samt med fonden för att stödja barn- och ungdomsporten Nikolay Valuev.

OBS: BC Betsson är inte juridiskt kopplad till den internationella online-bokmästaren Betsson, som har en hemsida för att ta emot spel i domänen zon .com.

President för BC “Betsson” – Yuri Vasilievich Krasovsky.

Bonus

Bookmakerns företag erbjuder en bonus till nya kunder – freebet i beloppet 500 rubel. För att ta emot freebet måste du gå igenom standardregistreringsprocessen på webbplatsen, varefter den kostnadsfria insatsen krediteras kontot.

Klienten kan bara använda freebet en gång och för hela beloppet. Den kan användas som ett vanligt eller expresståg både i prematch och live, med någon koefficient. Tillgången till freebet är 60 dagar från mottagningsdagen. Om den fria insatsen spelas upp får kunden vinstbeloppet minus mängden freebet själv (det vill säga nettovinsten i takt).

En fullständig lista över betalningsmetoder som finns tillgängliga för insättning och detaljerad information om var och en finns nedan i den här översynen.