Aidan O’Brien este responsabil pentru șase din cei 17 cai care încă sunt angajați în Trofeul Racing Post la Doncaster, sâmbătă, cea de-a 35-a și finală a cursei Grupa One a sezonului domestic, dar Capri, câștigătorul Beresford Stakes, pare probabil pentru a fi centrul atenției, în timp ce antrenorul încearcă să pună capăt campaniei cu o rată de lovitură de 37% la cel mai înalt nivel din Marea Britanie.Tony Hind: bărbatul Flat jockeys du-te dacă doresc să devină campion Citiți mai multe

< p> Un fiu al cursei de curse strălucitoare care a fost numit după Bobby Frankel este, de asemenea, printre posibilii alergători de la Doncaster sâmbătă, după cum Frankuus, câștigătorul grupului trei la Chantilly în această lună, a rămas în calculul lui Mark Johnston, antrenorul lui.

Frankuus ar fi primul câștigător al grupului 1 al lui Frankel, ca armasar să câștige sâmbătă, dar el este un outsider de 16-1 în pariul inițial, dominat de Capri la cel mai bun preț de 11- 8. Spre deosebire de Churchill, câștigătorul lui DeBhurst Stakes în această lună, Capri are nty de stamina de pe ambele fețe ale pedigree-ului său, așa cum este de Galileo dintr-o mare care a câștigat la 12 furlongs și a fost ea însăși dintr-un baraj care a câștigat un grup de două la călătoria Derby.

Câștigătorii precedenți ai lui Brien de la Racing Post Trophy includ High Chaparral (2001) și Camelot (2011), ambii jucându-l pe Derby în anul următor, în timp ce, de asemenea, îl înhățau pe St Nicholas Abbey, unul dintre cei mai de succes interpreți ai carierei sale de formare, pentru a câștiga ultimul grup al sezonului britanic Grupa One în 2001. Cele mai recente curse din Grupa One pentru minorii din Marea Britanie au condus la doi cai pregătiți de O’Brien și companionul stabil al lui Capri Yucatan, a fost de trei sferturi de lungime în spatele lui în Beresford Stakes la The Curragh în septembrie, este al doilea favorit pentru cursa de sâmbătă la 5-1.Nit William Haggas, a cincea din șapte Churchill în Dewhurst, este următoarea în pariuri la 7-1 in timp ce Salouen, runner-up în Prix Jean-Luc Lagardère la Chantilly Arc zi, este o șansă 10-1.

caii bătuți în spatele Minding sâmbătă a inclus Galileo Aur, câștigătorul 2.000 de guinee, care a terminat al cincilea din cele 13 demaroare, și Hugo Palmer, antrenor măgărușul, a confirmat luni că va avea șansa de a adăuga la această a doua victorie a Grupului Unu în sezonul următor.Almanzor bate Încă din nou pentru a câștiga Campion Stakes la Ascot Citește mai mult

“Este foarte interesant pentru noi”, a spus Palmer. “Campionii precum Galileo Gold sunt atât de rari și greu de găsit. Când găsești una, vrei să le ții. Sperăm că vom putea să-și recâștige forma de început de sezon anul viitor. Nu cred că am fi putut câștiga tot ce am făcut sâmbătă.Frankie [Dettori] și am discutat-o ​​în prealabil și am hotărât că urma să urmăm Jet Setting, deoarece era sigur că ar fi urcat pe lângă calea ferată și, într-adevăr, sa urcat acolo.

“După cum sa dovedit, ar fi trebuit probabil să-l urmăm pe Barchan în cursa în timp ce el a făcut un galop mai puternic și ne-ar fi dus mai departe în cursa.

“Dacă am fi făcut lucrurile în mod diferit, ne-am fi putut termina mai aproape de Minding.”

Erupt, câștigătorul Danez al International Canadian la Woodbine, Cupa de crescători Turf pe 5 noiembrie. “A fost nevoie de un pic de timp în acest sezon pentru a obține totul în regulă”, a declarat Alan Cooper, manager de curse la familia Niarchos, care deține Erupt. “Am luat o decizie de ocolire a Arcului pentru a ne asigura că l-am pus în stare proaspătă pentru o campanie de toamnă și că [duminică] a fost prima etapă a acestuia.” Evident, cel care trebuie să meargă este Breeders “Cupa Turf, îl vom duce acasă și vom vedea cum este înainte să-l expedieze din nou, dar asta este destul de mult ideea.”

Erupt este la prețuri de top la 9-1 pentru cele 12 furlong cursa pe o piață condusă de Flintshire, la 2-1, și doi concurenți instruiți de O’Brien, Highland Reel și câștigătorul Prix de l’Arc de Triumf, găsit.