„După o astfel de bătaie vine modificări, raportul nu va fi la fel,“ a semnalat imediat după duminică seara duel după-amiază în antrenor ceh Budejovice Hradec Karel Havlicek pentru site-ul clubului.

Hradec în Boemia de Sud a început din cauza soldului, fără un singur învinge cu așteptările ușor de înțeles, dar a revenit acasă cu o mulțime de pošramoceným încredere. Înfrângerea 1: 4 și mai ales un joc în cazul în care casa a avut o mână superioară clară, a adus deziluzie. „Avem o palmă, probabil, în următoarele noastre de jocuri vor ajuta.Vom avea nevoie de el, avem serie de acum grele „, crede Hradec antrenor

Hradec după înfrângerea de duminică din Boemia de Sud găzduiește mâine Viktoria Zizkov, care, la rezultatul zdrobi week-end 5:. 0 Vítkovice, apoi doar duminică off la Třinec, care a fost în fruntea mesei până la sfârșitul meciului de duminică din České Budějovice. După el, a fost înlocuit cu prima echipă din loc Boemia de Sud.

Într-o astfel de perioadă scurtă de timp va trebui să Havlicek din jocul echipei sale elimina defectele, ceea ce ia adus o înfrângere severă duminică. “Am jucat fotbal în picior, nu prea departe. Casa noastră ne-a dat o lecție de simplitate, accent și câștigat.Cu toate acestea, pentru a câștiga o diferență mai mare după ce am renuntat la rolul, Radim Ottmar încă o șansă de acasă prins „, a spus Havlicek.

Dacă Ottmar nu a reușit, el ar putea Hradec atribuit unuia dintre cele mai mari infrangeri druholigových in trecut cincisprezece ani. Într-adevăr, înfrângerea a cel puțin trei goluri a suferit cu aproape unsprezece ani în urmă. Apoi, în toamna lui 2006 a pierdut casa lui 0: 3 cu Blšany.Și să colecteze mai mult de trei goluri, a fost în acest timp Hradec a reușit doar a patra recordul de timp este de 14 ani înfrângere 0:. 5 în Kladno

Hradečtí de timp Havlicek pentru înfrângerea de mare a venit în principal pentru că ei nu am putut ajuta, dar juca Cehă Budejovice în zonele aripa. „Cu toate acestea, suntem pregătiți pentru ea, am știut Budejovice utilizare și apoi vine precisă trece în buzunar între dopurile și portarul.Și acum primul gol am primit doar de la acest eveniment, „îmi pare rău antrenor Hradec.

În plus Hradec, precum și în toate meciurile anterioare a ieșit din prima jumătate a anului, după care a pierdut, de data aceasta pentru a adăuga, dar un început mizerabil la al doilea. „În cabină se părea că ne concentrăm, dar unele nu sunt“, a explicat Havlicek.

Modificări la Hradec deja în joc acasă miercuri împotriva Viktoria Zizkov?