“Clubul a considerat că transferul va fi în mod necorespunzător. Chiar dacă oferta pentru ambele părți este superioară standardului, va fi mai bine să rămâneți sportiv. Respect pe deplin și sunt atât de identificată “, a confirmat Dočkal într-un interviu acordat site-ului spartan.

“Timpul ar fi cu adevărat o provocare pentru toată lumea. Ne așteptăm la un meci foarte important timp de două zile, iar unul dintre lucrurile importante este că nu-mi pasă ce Sparta va fi aproape și departe “, a spus el. “Cea mai bună cale este să lași totul în urmă și doar să te pregătești pentru meciurile viitoare care sunt importante pentru Sparta”. Au existat foarte mulți bani în jocul ceh.Potrivit transferului MF DNES la Sparta pentru a câștiga 175 de milioane de coroane și a așteptat să vadă dacă salariul anual de așteptat Chinei de 70 de milioane. Cu toate că aceste cifre suna atrăgătoare pentru ambele părți, nu a fost ajuns la un acord.

„Pot confirma că oferta din China a avut de fapt caracteristici superioare atât de club și jucător.Dar am ales să prioritizăm aspectul sportiv al profitului economic “, a explicat Adam Kotalik, CEO al Spartan. „Lăsând astfel un jucător important timp de câteva zile înainte de intrarea în sezonul de primăvară și dublu-headerul cu Rostov, în cazul în care dorim să reușească, ar fi un foarte mare succes.“

„Miza fost pentru club și pentru mine, astfel că aproximativ doi partidele trebuiau să se gândească “, a recunoscut Dockal. “Dar am vrut să am o conștiință clară că Sparta nu se va simți sub nicio presiune din partea mea. Am vrut să-l clar că, dacă ea nu vrea să se relaxeze, voi gestiona cu ea și nici o reacție negativă din partea mea nu este în pericol. „

abordare

Dočkalův a apreciat, de asemenea, Kotalík.El a subliniat că Sparty nu era supus nici unei presiuni. Și nici nu l-am împins. Împreună, am ajuns la concluzia că această soluție este corectă în momentul de față. “El nu va lipsi cu siguranță căutarea miercuri dimineață la Rostov unde echipa așteaptă primul test de primăvară.