energybet.comEnergybet a intrat pe piața de case de pariuri în 1963, când doi antreprenori suedezi au fondat o companie numită Cherryforetagen. De-a lungul timpului, Energybet a progresat și sa extins, trecând de la o mică rețea de slot machines la una dintre cele mai mari exploatații de jocuri de noroc din Europa. În 2004, biroul a început să lucreze online, iar doi ani mai târziu a primit numele actual.

Dezvoltarea dinamică a casei de pariuri suedeze a devenit posibilă datorită strategiei de achiziționare a companiilor mai mici. În prezent, mulți operatori independenți anterior aparțin Energybet, inclusiv Betsafe, Triobet și Nordicbet.

În Energybet în sine există aproximativ 300 de angajați, care deservesc 400 000 de mii de clienți obișnuiți. Compania reușește să gestioneze un personal relativ mic din cauza lipsei de unități de sol. Publicul țintă este format din jucători din Scandinavia și Europa de Vest.

Energybet BONUS 25 € PENTRU NOI JUCĂTORI »

Activitatea de pariuri a biroului este reglementată de licențele din Marea Britanie și Malta. Acțiunile BC sunt tranzacționate pe bursa din Suedia. În 2011, Energybet a încheiat un contract de sponsorizare cu Arsenal din Londra.
Designul resursei online este realizat într-o combinație de culori albe și portocalii, lăsând impresia de ușurință vizuală. Acest lucru scoate în evidență biroul pe un fundal general, deoarece majoritatea BC occidentale practică decorarea în tonuri întunecate. Pe pagina principală a Energybet.com puteți găsi informații despre ofertele curente ale companiei. Aici puteți merge la secțiunea de înregistrare sau puteți trece la una dintre platformele principale de jocuri de noroc. În plus față de pariurile sportive, acesta este un cazinou, un cazinou live, poker, jocuri și bingo.
În tot ceea ce este de pariuri compact și ergonomic: stânga este linia în centru – blocuri eveniment în timp real, iar cele mai populare jocuri în următoarele câteva zile / ore. Pe partea dreaptă este un cuplu de anunțuri banner discrete, precum și din meniul tehnic: link-urile de servicii suport pentru versiunea mobilă, și un centru de joc. Aici puteți schimba sistemul de coeficienți.
În general, site-ul lasă o impresie pozitivă datorită navigației convenabile și designului plăcut. Printre neajunsurile obiective se poate numi doar lipsa unei versiuni în limba rusă. Politica companiei în acest sens, nu este foarte clar, pentru că limba paletei de resurse conține 21 de locuri, inclusiv chiar chilian, mexican și varaianty peruvian spaniolă.

coeficienţii
Biroul suedez oferă clienților aproximativ 30 de tipuri de sport, care corespund celor mai înalte standarde mondiale. Puteți pune în Energybet pe astfel de discipline netradiționale, cum ar fi hochei pe teren, hochei pe minge, pesapallo și boluri. În plus, există e-sport, show business și poker. Principala atenție este acordată baschetului, tenisului, hocheiului și, bineînțeles, fotbalului. Aceste specii ocupă o poziție de lider pe linie (mai jos este ordonată în ordine alfabetică). Pictura din acest birou nu este rea, dar liderii pieței din această componentă pierd foarte mult, oferind de 2-3 ori mai puține poziții. Dacă vorbim de fotbal, atunci există toate piețele principale și suplimentare, dar de obicei nu există evenimente individuale.
Dar coeficienții sunt la un nivel peste media. Evenimentele echivalente sunt estimate la 1,93. Cele mai profitabile oferte sunt pentru fotbal, tenis și baschet. Aceste tipuri de sport, de regulă, sunt acoperite în distribuția live. Periodic puteți găsi asemenea lucruri exotice, cum ar fi meciurile din a doua divizie a Columbiei.
Pictura pentru pariurile în timp real este relativ bună. Același lucru se poate spune și despre coeficienți. De asemenea, merită notat nivelul tehnic și designul vizual al vremii: modificarea cotelor este însoțită de indicatori de culoare.
Promoții și bonusuri
Biroul nu scapă de diverse acțiuni de stimulare, dar majoritatea sunt invitați să promoveze platforme nesportive (cazinou și poker). Cu toate acestea, există și bonusuri pentru clienții departamentului de pariuri. În special, Energybet oferă să dubleze primul depozit de până la 25 de euro. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă înregistrați, să deschideți un cont și să solicitați un bonus în secțiunea “Bonusurile mele”.
Acest Energybet este nava amiral a companiei holding cu același nume, care poate fi numită una dintre cele mai mari din Europa. Astfel, din punctul de vedere al fiabilității, nu poate exista a priori o pretenție față de Energybet (există un precedent pentru plata celor 11 milioane de câștiguri). Același lucru este valabil și pentru linia (aproximativ 30 de sporturi), pentru coeficienți și servicii de asistență.