BLK Slavia Praha și Lokomotiva Trutnov vor arăta ca oaspeți adevărați la Rosničce din Brno. Ambele semifinale se vor putea baza pe fanii lor.

Los în prima semifinală împotriva fiecărui adus acasă aproape KP Brno si Slavia Praga BLK. de luptă picante adaugă faptul hub că ambele echipe sunt în prezent, lupta pentru locul al doilea în ZBL și, prin urmare, pe poziția cea mai favorabilă pentru playoff.

KP Brno după jenant începutul sezonului clasat mai sus roată și demonstrează o mare Chase în spatele barelor din față din masă. În plus, Brnans au avansat la CEWL Four (Europa Centrală), astfel încât să se poată gândi la un mare succes pe toate cele trei fronturi.

Dar BLK Slavia se bucură de un sezon bun.Locul al treilea al mesei cu cinci pierderi, precum și al doilea Hradec Leoaica și KP Brno pe locul al cincilea.

O altă picanterie este că ambii rivali se ciocnesc sâmbătă ca parte Zbl. În prima întâlnire reciproc, în liga pe teren propriu pentru Slavia sa bucurat după ce a câștigat cu zece puncte.

A doua semifinală pe Rosničce obține de origine jucători Handicap Brno, va invita o surpriză plăcută în acest sezon Lokomotiv Trutnov. Echipa care a fost in vara care se confruntă cu probleme existențiale, trage dintr-o combinație de jucători cu experiență și tineri talentați.VÝCHODOČESKÁ deja în căutarea de playoff ZBL și mese a șaptea pierde doar un punct de pe adversarul său semi-finala pentru Nilfisk Final Four.

Handicap a avut un start racheta de sezon, dar partea de mijloc este Brňankám prea lovit și a pierdut contactul cu cea mai îngusta vârful concursului. Cu toate acestea, locul șase în tabel nu este o dezamăgire pentru echipa nou construită.

Este deja clar că întreaga broaștele de copac nu repeta plasarea de anul trecut în afara porțile playoff. În plus, are șansa de a câștiga ceașcă în casă. Aceasta ar la forma tot mai mare de ultimele săptămâni nu ar putea fi nerealiste.

turneul final începe în Duminica, douăzeci și șase februarie semifinalei dintre 14 și 17 ore și medalii vor fi înmânate după meciurile de luni (15 și 18 ore).Biletele sunt disponibile la Ticketpro.