A Leach nem füstölte el a döntést, hogy a két napra vonja vissza. Nem könnyen dühödik, és intelligens emberként felismeri, hogy ez nem lenne karrier-növelő lépés. Sőt, nagyobb hátrányokat tapasztalt, mint ez. Két tél múlva megkérdőjelezték az akcióját, amelyet az EKB zavarosan kezelt.Tavaly télen a Mason Crane volt a bizarr preferencia az Ashes túra előtt, mielőtt Leach-nek lehetősége nyílt egyedülálló tesztjátékra játszani Új-Zéland ellen Christchurchben.

Majd tavaly nyáron, közvetlenül a csapatnak a bejelentés előtt Első teszt Pakisztán ellen, Leach megdörzsölte a hüvelykujját a Taunton hálókban, ezzel lehetővé téve Somerset kollégájának, Dom Bessnek, hogy debütáljon Angliában. “Örülök, hogy Dom [és ő lett volna], és magam is belekerült” – mondta Leach.

Aztán a szezonját tovább rontotta az Bet365 mobil sportfogadás agyrázkódás, miután a Guildfordban játszott fejre lőtték. Végül a szezon végén néhány őrszalagot vett fel Somersethez Essex és Lancashire ellen, és megerősítette, hogy a bowling nem retteg.Facebook Twitter Pinterest Jack Leach tálak debütáló ötödik napján Új-Zéland ellen. Fénykép: Marty Melville / AFP / Getty Images

Tehát egy furcsa nem-kiválasztás a gyakorlatban nem jelent nagy akadályt a Leach számára az elmúlt két év próbája után. – Ez egy kicsit sziklás út volt – mondta. – Határozottan hiszem, hogy ezek a dolgok vannak, hogy teszteljenek, és jobbak legyenek. Amikor a magasságban vagyok, arra gondoltam: „Jobb, maradj itt bekapcsolva, mert ez nem lesz sokáig a következő alacsony szint előtt.” Ha alacsony vagyok, azt is gondolom, hogy nem lesz hosszú amíg jól érzem magam. Ez egy jó lecke, amit megtanultam.

Ugyanakkor elismeri, hogy „jó lenne, ha egy tálba kerülne a közepén.De meg kellett várnom a fordulatomat, és teljesen megértem ezt, ”ellentétben áll a levelezővel.

Ha van egy hagyományos spinner-pálya a Galle-nál, úgy tűnik, hogy a Leach a horonyban az egyik legmagasabb prioritás az Angliában, nem pedig a rulett játszása a Srí Lanka-i időjárás idején, az idén a szerencsejáték, amit a turné szervezői már örömmel fogadtak. p>

Leach mindent megtesz, hogy megnyugtasson minket – és talán maga. „Nem helyettesítheti a mérkőzést, de bizalmat éreztem a szezon hátsó végénél.Azóta ritmusba kerültem a hálókban, így nem érzem a mérföldet a meccsem mentalitásától. ”Ő a legigényesebb kriketterek, így nem meglepő, hogy tanulmányozta a nyilvánvaló példaképeket, mint például a Srí Lanka-i Rangana Herath.

Valójában a baloldali veterán, aki végül a Galle-nél végzi a tesztet, kiváló választás Leach számára. Sem Herath, sem Leach nem ábrázolja a 21. század krikettjét, aki gyakran kiváló sportoló, bicepszel. De csak annyira történik, hogy a bal oldali kar centrifugálását, Bet365 regisztrációs bónusz valamint a denevéreket is válságba ütközik.Egyikük sem nyert több nyereményt a vérzési teszten. A Spin tovább

„Néhány Herath-ot néztem a YouTube-on” – tette hozzá Leach -, és én is tetszik mindent arról, amit csinál, cselekedeteit és milyen egyszerűnek tűnik. Csak felkel, és rengeteg jó dolog van számomra. Nincs sok rejtély. Finom változások vannak a tempóban és arról, hogy honnan juttatja el a labdát.Mindig megéri a helyét. egy könnyebben indokolt, ha a labda rosszul működik. Megfelelne neki, ha egy másik turner lenne, amit Trevor Bayliss és Paul Farbrace, Sri Lanka tapasztalataival, könnyen fel kell ismerni. Ez növelné a Leach esélyeit, hogy három spinner-ként játszhasson.Somerset-ből érkezve felbecsülhetetlen tapasztalattal rendelkezik a tekercsek fordulópályákon való részvételével, ami felveti a spin bowler visszatérését. – Nem félek a várakozástól – mondta. Gyors útmutató Dupla baj a Test hotelben Show Hide

A Srí Lanka-i turné nem megy olyan simán, mint a remény. Majdnem egy hónapig az angol játékosok a viharokat a monszun időszak alatt döntötték. Most már aggályok merülnek fel a második Kandy-tesztre vonatkozó ágyukkal november 14-én, annak ellenére, hogy a Srí Lanka-i Kormány csütörtökön ragaszkodott ahhoz, hogy minden a kezében legyen.

Az Earl’s Regency Hotel, amely várhatóan mindkét csapatot fogadja a mérkőzésen Pallekele-ben, fél órával Kandy-n kívül, kétszer lefoglalt.A Srí Lanka-i Igazgatóság a helyszínen legmegfelelőbb helyen elhelyezkedő 104 szoba közül 80-at foglalt el, de a szálloda elfogadta az angol túraüzemek foglalásait, akik valószínűleg előre fizettek.

A Srí Lanka-i Igazgatóság ragaszkodik ahhoz, hogy az ügyet rendezzék, de csütörtökön az angliai turnépartner még mindig bizonyos bizonytalanságokat állapított meg arról, hogy hol tartózkodnak Kandy-ban kevesebb, mint két héttel azelőtt, hogy megérkeznének.

Egy ilyen szélsőséges kimenetel a teszt Kolumbóba való elmozdulásában, ami logisztikai rémálom lenne, biztosan elkerülhető lesz, de lehet, hogy nem fog menekülni a házigazdák további zavarban. Vic Marks Hasznos volt ez? Köszönjük visszajelzését.