Melbourne au respins afirmațiile proaspete că se joacă murdar în zona de rucsac înainte de calificările finale finale ale lor NRL cu Canberra. Storm și Raiders se vor întâlni la AAMI Park sâmbătă seara, iar Melbourne va fi din nou forțată să-și apere tacticile de lupte în urma afirmațiilor lui North Queensland că a rănit trei jucători în timpul finalei finale recente. o leziune a coloanei vertebrale de la sfârșitul sezonului în meciul AAMI Park cu antrenorul North Queensland, Paul Green, care a depus o plângere oficială cu privire la problema cu NRL.Furtuna spune ca exista sange proasta intre cele doua cluburi in legatura cu recrutarea si pre-meciul lui Green despre tacticile defensive ale lui Melbourne, care au condus la intimidarea Stormului. Eddie Hayson a fost acuzata de bigotrie dupa ce a numit scriitorul Fairfax “slab homosexual”.

Melbourne a contactat personalul medical Cowboys în weekend după acuzații și i sa spus că nu este nimic ilegal în luptă, pe care Lowe la susținut el însuși.NRL, șeful fotbalului Brian Canavan, a declarat luni că va avea loc o acțiune în acest sens. Melbourne Cheyse Blair, care a fost implicat în lupta la începutul meciului, a declarat că nu și-ar putea aminti înainte de a revizui materialul video. “M-am uitat la ea și problema a fost bine”, a spus Blair. “Acesta a fost doar unul din aceste probleme ciudate și a fost ghinionist pentru el.” Blair a apărat tactica de luptă a Storm, spunând că fiecare club a făcut-o. “Evident, noi o facem mai bine, cred eu”, a spus Blair. “Este vorba despre încercarea de a face tot ce este mai bun pentru colegii tăi, așa că, dacă poți încetini jocul puțin, va fi mai bine pentru noi.”

Jucătorii Storm au avut un izvor în pasul lor luni după un program ușor de antrenament după ce a câștigat o săptămână în afara cu victoria finală calificată. “A fost minunat pe corp având câteva zile libere”, a spus Blair. “Am avut o simulare de joc sâmbătă și ne-am antrenat foarte bine, așa că așteptăm cu nerăbdare acest week-end”. Blair și-a început cariera de rugby la Sydney Roosters unde a jucat alături de Canberra livewire BJ Leilua, pe care îl va marca în noaptea de sâmbătă. “El a fost un ciudat pe atunci și, evident, acum el joacă un pic de excepție și a fost cel mai bun centru în joc în acest an, așa că mă aștept cu adevărat la concurs”, a spus Blair.