Un judecător din Ontario, Canada, a negat o cerere de a nu-i permite indienilor din Cleveland să-și folosească numele și logo-ul în Toronto, într-o hotărâre emisă cu doar câteva ore înainte ca Cleveland să primească Jays Blue Toronto în jocul trei din Campionatul American League În curtea litigiului, instanța superioară din Ontario a auzit o cerere în care se Sportingbet refereau la numele și mascota indienilor – șeful Wahoo, o desen animat de un bărbat cu piele roșie și o pene ascunsă în banda lui – sunt ofensatoare și discriminatorii. Provocarea juridică a fost făcută de Douglas Cardinal, un arhitect proeminent și activist indigen din Ottawa. Cardinalul a cerut interzicerea echipei de a-și purta jerseurile obișnuite și transmiterea emblemei sau a denumirii echipei lor în provincie.În schimb, echipa va fi numită simplu “echipa Cleveland”. Cu aproximativ trei ore înainte de începerea jocului, judecătorul Thomas McEwen a respins cererea sa, declarând că numele și logo-ul Cleveland Indienii nu sunt discriminatorii față de persoanele indigene în temeiul legii canadiene.

Într-o declarație, Cardinalul a spus că a fost profund Sportingbet bonus dezamăgit. “Că acest tip de discriminare nu este o încălcare a drepturilor omului subliniază provocarea provocată de Persoanele Indigene din America de Nord”, a spus el.

“Sper că într-o zi, proprietatea echipei Cleveland va realiza că numele și logo-ul rasist trebuie să meargă – în întregime.Până atunci, vom continua să argumentăm cazul nostru în fața autorităților legale corespunzătoare și să invităm pe toți cei care susțin cauza noastră de egalitate să stea cu noi și să-și exprime sprijinul pentru Persoanele Indigene din America de Nord. ”

Cardinalul, destinatarul ofițerului Ordinului Canadei, una dintre cele mai înalte distincții din Canada, a depus plângeri asupra numelui și a logo-ului Sportingbet Brasil echipei în fața Tribunalului pentru Drepturile Omului din Ontario și a Comisiei Canadiene pentru Drepturile Omului.

caz în care amintește de o controversă similară din SUA, în care campaniștii au împins echipa NFL din Washington să renunțe la porecla lor Redskins. Luni, un purtător de cuvânt al Cardinalului a declarat că provocarea juridică a fost mai mult decât imaginile și cuvinte. “Este impactul pe care îl are asupra popoarelor indigene.Este aceasta afirmatie ca esti separat, ca esti ceva de ridiculizat, ca esti o sursa de umor “, a spus Joe Householder. De ce jucatorii de la Washington ar putea sa ucida in cele din urma numele” Redskins “pentru totdeauna. Citeste mai departe

< p> El a adaugat: “Din cauza jocului in seara asta, pentru ca raul se intampla pentru real, in timp real in Ontario, cautam o injunctie pentru a opri utilizarea logo-ului si a denumirii in seara asta in joc si in jocuri “Seria dintre Toronto și Cleveland vine în mijlocul Sportingbet live eforturilor inițiale ale Canadei de a se confrunta cu maltratarea istorică a populației indigene a țării.Seria a determinat, de asemenea, o examinare proaspătă asupra Cleveland-ului, care de zeci de ani sa confruntat cu proteste la adresa echipei și a denumirii sale. Renu Mandhane, o comisar pentru drepturile omului din Ontario, a cerut săptămâna trecută jurnaliștilor canadieni să se alăture ei în refuzul să rostească numele echipei. “Vor fi difuzate & amp; MLB se ridică la reconciliere indigenească și refuză să spună numele Clevelandului? “Mandhane a scris pe Twitter. Sentimentul a fost reluat de Biserica Unită a Canadei și de Biserica Unită a lui Cristos, cu sediul în Toronto și Cleveland, care s-au întâlnit săptămâna trecută pentru a împinge echipa să-și scape numele și logo-ul depășit. “Ne alăturăm împreună pentru a îndemna echipa de baseball a lui Cleveland să găsească un nou nume și un nou mascot – cei care nu respectă istoriile și culturile largi și variate ale popoarelor indigene”, au spus Sportingbet organizațiile într-o declarație.

Indienii din Cleveland au declarat că echipa este “cognizantă și sensibilă la ambele părți ale conversației”, observând atașamentul de lungă durată și profund pe care mulți fanii îl au față de logo. “Continuăm să cercetăm baza fanilor pentru a înțelege mai bine percepția și poziția lor asupra logo-ului, dar în prezent nu au planuri de a face o schimbare”, a declarat echipa într-o declarație către presa canadiană. “Continuăm să avem logo-ul Wahoo reprezentat pe uniformele noastre și pe capacul de acasă în timpul sezonului 2016.”

read more:

http://games4king.com

https://forums.cat.com

http://chicagorehab.net

https://columbustelegram.com

https://www.twowheelforum.com

https://my.desktopnexus.com