Strategi “Flat”

Dette er et av de enkleste spillsystemene. Essensen av “Flat” -strategien er at på lang sikt er spillene hver gang laget til fast og fast beløp. Generelt, et praktisk og pålitelig verktøy som bringer inntekter i prisene, vurderinger som har både positive og negative sider.

De viktigste fordelene med “Flat” -strategien er som følger:

  • Klarhet og enkelhet.
  • Muligheten til å få reell fortjeneste i tilfelle å nå de nødvendige langrennsatsene.
  • Manglende evne til å miste hele banken på en gang.
  • Evne til bruk i kombinasjon med forskjellige spillstrategier.

Ulempene ved systemet “Flat” inkluderer:

Behovet for å ha en solid startkapital.
Langsom bankøkning.
Psykologisk aspekt (streng overholdelse av hovedprinsippene).

Fra utgangspunktet for å studere nyansene i spillet, kan strategien til “Flat” kalles den mest passende for nybegynnere.
2. Fast rente system

Enkelt, effektivt og trygt – dette er hvordan odds bonus norge du kan karakterisere denne strategien, med den kompetente søknaden som gir deg mulighet til å tjene penger på sportsspill. Under dette systemet beregnes hver sats i mengden av en spesifisert prosentandel av banken. Resultatet av de resterende spillene spiller ingen rolle.

Nybegynnere er først og fremst interessert i hvilken prosentandel av banken å allokere for innsatsen på fotball. Avhengig av de mulige alternativene, er opptjeningsstrategien til fastrenten delt inn i tre kategorier:

Moderat
I dette tilfellet aksepteres spill i mengden opptil 1% av spillbanken. Med en stor pott kan du sette spill et ubegrenset antall ganger med nesten ingen risiko.
konservative
Her er renten innenfor 1-5% av den totale banken og lar deg satse mellom 20 og 100 ganger uavhengig av resultatet.
aggressiv
Fastrenten er mer enn 5% av banken, noe som er ganske risikabelt. Før eller senere vil det føre til ødeleggelse, så vårt team anbefaler ikke å bruke en så aggressiv tilnærming.