“Mira împușcat într-adevăr frumos”, ea a lăudat-l traverseze Jakub Herman. O lovitură încheietura mâinii vioaie a lansat un baraj de Olomouc bucurie.

În timp ce cocosii pe gheață după ce a câștigat ubojované strălucea de fericire după joc a avut atât de mult veselie Holec. Ar fi trebuit să câștigăm trei puncte. Punctul de pierdere este păcat. Am putea fi mai relaxați. Să vedem cum se întâmplă. „

Ce se va întâmpla în continuare? Vineri, douăsprezecea Olomouc decimat multe leziuni mainstays (Skrbek, Ripa, Mikus, Strapáč, pliabil) așteaptă al treilea spirit Sparta pe gheață ei.Prin urmare, Mora în ultima zi a ferestrei de transfer, aducând atacatorii Jakuba Kotala (alternativ pornesc de la Havirov) cu canadian Kevin Sundherem echipei Reading Royals din ECHL.

Dar câștiga peste Karlovy Vary, deși la două puncte ca înainte de peste Pardubice oferă robinete de mai multa odihna inainte de a termina cu un palpitant extra-liga. Acasă de la al treisprezecelea barážové partiții este împărțit în unsprezece puncte de la runda preliminară a playoff-au pierdut șase puncte. “Mi-ar fi plăcut dacă punctele ar fi șase pentru ultimul weekend. Din păcate, nu a funcționat, dar cel puțin patru. Sunt aur “, a mai spus Holec multumit. Karlovy Vary na Hané a ajuns la victorie. Cu un minut și jumătate înainte de sfârșitul celui de-al treilea trimestru, echipa de origine a fost dublată la putere. A fost o pauză nervoasă. Mai mult decât pe gheață.Dacă avem un gol, mi-ar fi pliat, probabil, pe banca de rezerve, dar băieții au apărat bine și am ajuns în cele din urmă golul decisiv. A funcționat bine “, a spus Holec. Cocoșii speriat au depășit energia, în principal în mișcare. “Ei patinează bine. Asta am spus, așa că ar trebui să mergem și pe skate. Nu știu dacă era nervos “, a spus Holec. “S-ar putea să fie undeva în cap că trebuie să câștigăm. Dar eu spun mereu că noi doar murim „, a spus corvoadă, care este de 17 puncte a depășit canadian a 5 productivitatea echipei clasament centru de elita Knotek.

Holec antrenori au apreciat în primul rând pentru patinaj lui neobosit și versatilitatea. El va face un loc de muncă decent în prima și a patra formare atunci când este necesar.Gheața în sine ca fiind unul dintre puținele Olomouc a zburat peste tot jocul, ca obiceiul bun. Acasă recompensă srdnatému patinatorii au fost împușcați diferențială, valoarea care poate aprecia în continuare.