În meciul de astăzi cu Třinec (de la ora 18), Energy va veni cu o echipă de hardcore. În timpul săptămânii, Vary a fost de acord să prelungească contractele cu trei jucători. Apărătorul Viktor Baldajev va lucra la Karlovy Vary până la sfârșitul sezonului. Energia a decis să folosească opțiunea serviciului rus de bekah. Bălicev, în vârstă de douăzeci și unu de ani, a sosit la Karlovy Vary la mijlocul lunii ianuarie pentru încercare și sa dovedit. În prezent a jucat șase meciuri pentru ultima echipă a concursului, dar nu a marcat. Contractele pentru următoarele două sezoane cu Boemia de Vest au fost semnate de atacatorii Henri Tuominen și Jakub Flek și vor rămâne cel puțin până în aprilie 2019.Ambii jucători au semnat noi contracte cu clubul timp de doi ani, în cazul în care clubul se poate folosi pete și opțiuni ulterioare de un an.

În cursul sezonului a venit în Energie și Tuominen, care a început sezonul în Slavia. Pentru Vary-douăzeci și cinci Forvard finlandez a jucat pana acum 31 meciuri, în care a marcat șase goluri și a adăugat patru pase decisive.

Un an mai mic spot funcționează în Karlovy Vary din 2012, loc stabil în senior o echipă, cu toate acestea, a luptat până anul curent.. În 34 de meciuri, a marcat patru goluri și a adăugat cinci pase

Trinec a câștigat patru într-un rând

Astăzi, KV Arena? Trinec, care de patru ori la rând în meciurile reciproce a câștigat, dar partea din spate are o mare rușine și va dori să rectifica reputația după dezastrul de duminică la Sparta 03:12.

Energie a pierdut trei din ultimele patru jocuri și a câștigat doar patru puncte. Nici celălalt Trinec strălucește în ultimul timp, a pierdut cinci din ultimele șapte jocuri și le-a câștigat doar șase puncte.

Vary din ultimele două jocuri au reprezentat patru puncte. “Ne este foame pentru puncte. Băieții au demonstrat că pot câștiga și vor să continue. Nu mai pot fi mulțumit cu 1: 2 sau 2: 3.Proher avem multe în sezon. Aceste rezultate sunt literalmente copleșite. Trinec va dori cu siguranță ispăși pentru înfrângerea de la Sparta, dorim din nou să ispășească, așa cum am fost primul joc în Trinec foarte respectuos, iar celălalt foarte timid „, a declarat antrenorul Jan Tlačil.

Pentru a raporta o întoarcere Mullane și Vojtěch Tomeček. Meciul este jucat astăzi de la optsprezece.