Cei dintre noi care se bucură de cel mai bun teatru al lui Kyrgios, încântați de lipsa de victorie a lui Rafael Nadal la Wimbledon acum doi ani, i-ar fi foarte dezamăgit să-l privească să se stingă, dar în curând ne-am muta în viața noastră. În cele din urmă, revine australianului rebel pentru a decide dacă este dispus să facă jertfele necesare pentru a ajunge la vârf, Sportingbet pentru a descoperi dacă îl iubește într-adevăr pe sportul care la transformat într-un stea cu potențialul de a cuceri lumea și de a câștiga milioane.Nick Kyrgios suspendat până la jumătatea lunii ianuarie de către ATP asupra conduitei Shanghai Citește mai mult

Unul poate avea simpatie pentru un 21 de ani, care se luptă să facă față faima și responsabilitatea, fără să nu recunoască faptul că se lasă în jos, presupunând că tenisul este ceea ce el ar trebui să exceleze în următorii 10 sau 15 ani.În timp ce Kyrgios este nesigur, el a spus că nu știe cum să existe fără tenis. Este atât o binecuvântare cât și un blestem că este un geniu Sportingbet bonus greșit, cu o rachetă în mâna dreaptă. Este ușor de înțeles de ce ATP, aproape acționând dintr-o datorie de îngrijire, a interzis și a amendat Kyrgios până pe 15 ianuarie pentru comportamentul său în pierderea lui 6-3, 6-1 împotriva lui Zverev. Lipsa de efort pe care Kyrgios a pus-o în slujbele sale și apariția pietrelor ar putea fi văzută ca un strigăt de ajutor și având în vedere faptul că a fost acuzat că a refuzat în trecut, ATP nu a avut de ales decât să acționeze. Decizia nu a fost controversată de la distanță. La rândul său, Kyrgios și-a cerut scuze luni și există indicii că va accepta sfaturi profesionale, ATP spunând că suspendarea sa se va încheia la 7 noiembrie dacă acceptă ajutorul a unui psiholog sportiv.Acesta ar fi un pas în direcția cea bună. Unii dintre criticii lui Kyrgios văd un brat rănit, care a fost dat Sportingbet apostas peste prea mult timp. Unele dintre anticurile sale au fost în gust drăguț, cum ar fi lovitura pe care a ținut-o anul trecut anul trecut pe Stan Wawrinka și pe prietena jucătorului elvețian, Donna Vekic. Altele au fost cele ale unui tânăr care se topește în lumina reflectoarelor. Tenisul este pedepsit mental. Toți singuri pe teren, urmăriți de mii de oameni, dar care nu se pot sprijini pe nici unul dintre ei în momentele cele mai dure, mulți jucători suferă și vor în căldură de luptă. Nimeni nu este imun, chiar și cel mai bun. Novak Djokovic sa prăbușit de la finalizarea carierei la Open French în iunie, o scădere crucială în intensitate, dentând aura mondială No1 în ultimele luni. Cine vrea mai mult? Sună ca un cliche, dar se aplică aici.Uneori, jucătorii de top se strecoară peste linia datorită încăpățânării lor.

Kyrgios pare a fi prost echipat pentru a reuși într-un mediu atît de solicitant, sari de la o țară la alta pentru încă un turneu, sunat racked de auto-îndoială în Sportingbet timp ce discuta dacă el îi place tenis.

“Nu am nici o îndoială că, dacă aș vrea să câștige grand slams, aș comite”, a spus el New York Times înainte de US Open. “M-aș instrui de două ori pe zi, m-aș duce în sală în fiecare zi, m-aș întinde, aș face dezintoxicare, aș mânca bine. Dar nu știu ce vreau acum. ”

Ce vrea de fapt Kyrgios? Acesta este un atlet profesionist care sa încălzit pentru înfrângerea lui Andy Murray la Wimbledon, jucând jocuri pe calculator înainte de a admite că performanța sa a fost patetică. Se numea moale.Cuvintele lui au sugerat o contradicție: pregătirile sale au fost slabe, dar a fost posibil să se detecteze dezgustul în modul în care el sa rostogolit împotriva lui Murray, cel puțin sugerând că el se mândrește cu ieșirea lui în curte. > Dragostea dură a lui ATP ar putea fi un moment de cotitură pentru Kyrgios. Doar săptămâna trecută, însă, a fost înghițit ideea că va Sportingbet Brasil angaja vreodată un antrenor care ar putea să-și îmbunătățească atenția. Că, la urma urmei, sună foarte mult ca munca grea. Dar o influență constantă este ceea ce Kyrgios are nevoie și situația este probabil să devină cronică fără unul. Poate că nu are nicio importanță. Poate că tenisul nu este pentru el. Indiferent ce cale alege Kyrgios, tot ce putem face este să sperăm că nu se sfârșește cu regrete.

more info:

http://www.chaipaai.com

https://www.instructables.com

http://forums.powwows.com

https://angel.co

https://www.thehollywoodgossip.com

https://www.idolbin.com