Anunțul că Burgess va fi capitanul liga de rugby din Anglia în această toamnă, Patru Națiuni, a fost punctul culminant al unei perioade tumultuoase pentru viitor. De data aceasta, anul trecut, unitatea sa de rugby a ajuns la sfarsit pe masura ce scaderea din scaderea Angliei a fost intensificata – acum, el isi va conduce concetatenii in codul in care si-a facut-o.

unele schimbări în averi, chiar și pentru un jucător care a atins Sportingbet atât de mult în cariera sa – dar nici măcar asta nu-l poate face pe Burgess să arate cea mai mică bănuială a emoției. “Am fost cool când Wayne [Bennett, antrenorul Angliei] mi-a spus că voi fi căpitan”, spune el. Cu toate acestea, emoția este prea evidentă când Burgess este întrebat ce tatăl său, Mark, ar fi făcut o zi atât de monumentală pentru fiul său.Chiar când cariera sa de rugby a fost deconectată ca un adolescent promițător la Bradford Bulls, Burgess și cei trei frați ai săi au pierdut tatăl lor, care a jucat, de asemenea, liga de rugby profesională, la boala neuronului motor. Aaron Bower Citește mai mult

Familia este o mare parte din viața lui Burgess; soția și Sportingbet bonus mama sa au fost primii oameni pe care ia informat când i sa spus că va fi căpitanul Angliei.Uneori este dificil să vezi sportivii, în special jucătorii de rugby, ca pe orice altceva decât războinicii incurajabili, dar este evident ce ar fi însemnat pentru Burgess dacă bărbatul pe care-l creștea era idolatru în viață să o vadă. “El ar fi fost peste lună, el chiar ar fi,” Burgess spune despre tatăl său. “Crescând când ne-a antrenat, am vorbit despre asta, dar nu a fost decât un vis. Ca să-l văd că a ajuns la fructificare este ceva ce sunt sigur că ar fi fost foarte mândru. El a fost peste luna când am debutat la Bradford, pentru a face acest lucru și pentru a ajunge la rolul de căpitan Anglia este ceva ce el ar fi iubit. “În ciuda timpului care a trecut de la întoarcerea sa mult publicată la liga de rugby din noiembrie anul trecut, dezbaterea continuă să se răzgândească cât de repede a fost șederea scurtă a lui Burgess în sindicat.Pentru unii el a fost un țap ispășitor pentru neajunsurile Angliei, pentru alții el a fost un Sportingbet apostas eșec, dar Burgess este în mod clar într-o poziție în care el este suficient de confortabil pentru a împărtăși propriile sale gânduri pe comutatorul de cod care a atras atât de multă atenție.

“Toată lumea și-a exprimat opinia cu privire la ceea ce sa întâmplat în cadrul uniunii de rugby, dar cred că aceste păreri sunt cam tulburi, în timp ce a mea este clară”, spune el. “Am învățat un nou joc de la zero și mi-a reprezentat țara într-o Cupă Mondială, iar timpul meu în acest sport a fost plin de amintiri bune. Antrenorul Angliei speră că Sam Burgess va face trecerea în liga de rugby. > “În debutul meu împotriva Franței am avut Owen Farrell la 10 și Henry Slade la 13 și am format o combinație atât de bună – am făcut niște lucruri bune împreună.Știu că jocul de la Țara Galilor este punctul în care oamenii se întorc, dar dacă o desfaceți, cred că veți vedea că contribuția mea la echipă a fost destul de bună “. Un superstar din NRL cu South Sydney după ce a semnat în septembrie 2009, și Marea speranță a Angliei la nivel internațional de la apariția sa cu Bradford, presiunea nu este nimic nou pentru Burgess, care este probabil motivul pentru care este capabil să reflecteze la timpul Sportingbet său în uniune cu un astfel de calm asigurat. p>

“Lumina reflectoarelor din Sydney a fost mare înainte de a merge la uniune oricum”, spune el. “Oamenii din lagăre și echipele știu ce s-au întâmplat cu adevărat în cadrul sistemelor și ei cunosc contribuția și atitudinea mea față de Bath și țara mea, și dacă le-ai cerut, nu cred că o vor pune la îndoială.De aceea, mă pot uita înapoi așa cum fac eu. “Când începe să privească înainte, rămâne o cinstită răcoritoare cu privire la Burgess. Înainte de a pleca la uniunea de rugby, în octombrie 2014, când sa alăturat Bath, Burgess a făcut o ligă parcă o briză și, crucial pentru Anglia, a început să facă din nou și în ultimele etape ale unui an dificil de an înapoi cu South Sydney. Totuși, forma finală a sezonului, în timpul căreia a câștigat două dintre cele mai mari premii individuale ale Sportingbet brasil clubului, a fost departe de tranziția înapoi într-un jucător de liga, lucru pe care Burgess îl recunoaște că a fost mai dur decât a bănuit-o ar fi fost.

“A fost dificil să mă întorc în liga de rugby”, spune el. “Este un joc dur atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere mental și este dificil să te întorci în psihicul lui.Am avut un pre-sezon agitat cu cateva rani si nu am lovit terenul cand am alergat, dar pe masura ce sezonul a continuat, am simtit ca am lovit o forma buna si mi-am gasit picioarele.

“Noi a avut un an greu ca un club care nu a ajutat, dar ma învățat cât de plăcut este să câștig. Voi fi un jucător mai bun pentru ultimele 12 luni: cred că am revenit o persoană și un jucător mai bun. ”

more info:

https://ask.fm

https://disqus.com

https://trello.com

https://www.atlasobscura.com

https://www.amazon.com

https://gayle20847.dreamwidth.org