Într-o situație de criză în cazul în care, după excluderea Hradec derby-a ispășit George Piroch și când joacă numai vindecat Philip urzica, un alt jucător dovedit în poziția din mijloc.

„Am fost un pic surprins.“ nu a spus chiar Surzyn de douăzeci de ani pentru momentul în care antrenorul Krejci a anunțat meciul pentru echipă. Tânărul fotbalist a fost gata să preia seria defensivă ca de obicei. “Dar în apărare, este încă la fel. Am făcut-o „, a vorbit despre cooperarea cu alte fundașul central de Martin Šejvl după triumful de 3: 1.

Ambele au mai ușor până când aproximativ 75 de minute, întreaga echipă a apărat cu o listă – și apoi a recunoscut un gol. Singura excepție a fost tutela lui Ústí Jindráček de la începutul celei de-a doua jumătăți, când capcana ofensivă nu a funcționat.Cu toate acestea, posibilitatea de a găzdui înainte de a înscrie mod de neînțeles zidite cand tragerile în locul ales lovi cu piciorul inexactă.

„Am fost sub presiune in plus la mijloc sunt bine colecta baloane. Honza Jeřábek ne-a ajutat foarte mult “, a spus Surzyn. “Am vrut să ne jucăm jocul, pe margine, pentru a crea o șansă. Am făcut asta, am avut multe dintre ele. Am în cele din urmă, după pauză, a dat două goluri rapide și a câștigat „a recunoscut fundașul.

Deși măsura (la dop) numai 178 cm, problemele fundamentale nu au avut la joacă în aer.

“ A fost un pic neplăcut, mai ales când a venit aici Stephen Kacafirek (un atacator prelungit de la Ústí). Dar cu Martin, l-am sfătuit. A fost bine “, a spus el. Câteva ani la 30 de ani.minut după Usti nad Labem, după intervenția chirurgului, au cerut cu vehemență o pedeapsă, dar nu au fost decât dorințele lor doritoare. În plus, tâmpitul din Pardubice nu părea să fi murdărit. Numai după lupta în suprafața de pedeapsă a pune sub unul dintre adversarii.

„Nu știu dacă a fost o procedură de penalizare, cumva vom prinde acolo“, a descris. „Nepískl arbitrului, asa ca am fost fericit.“

Noua echipă, care găzduiește, stabilit rapid. Poate și pentru că antrenorul Krejci a pus fără nici un rozkoukávání drept în primul duel din Praga împotriva Olympia din 360 posibile minute de ei încă de pe gazon a petrecut un plin 358th

„În cabina I se potrivesc de asemenea, în bine, o grămadă este grozav aici.Am vorbit despre asta inainte si cu Radka Látal (si din Olomouc) si a fost confirmata “, a spus Surzyn.