În pofida faptului că el a avut o parte superioară în a ataca talentul, dl Roy a început Campionatul European 2016 mai rezervat tactic decât spațiul de parcare al lui John Prescott. El a fost lovit de presă pentru înlocuirea sa în meciul de deschidere al lui Brave Ingerland împotriva Rusiei, care poate sau nu a contribuit la faptul că a acceptat un gol târziu și a împărtășit punctele cu probabil cea mai proastă echipă la turneul de anul acesta. Dar, încă, domnul Roy nu sa scufundat. Dacă tactici conservatoare l-au lăsat oriunde și au avut-o, el nu a vrut să reinventeze roata Sportingbet apostas tactică la jumătatea unei etape de grup doar pentru că unii oameni au crezut că ar fi mai bine să pună pe teren doi dintre cei cinci greviști. Dar, după o altă jumătate de frustrare, Raheem Sterling și Gareth Bale și domnul Roy aruncă zarurile.Jocul său de a aduce pe trei greviști imediat a plătit împotriva Țării Galilor, iar domnul Roy a văzut lumina. Riscurile nu mai erau o decizie tactică, ci alegeri de viață. În gospodăria Roy, crema SPF 30 + a fost imediat înlocuită cu ulei de bronzare, a fost aplicată o dietă de pește crud, un tatuaj tribal a fost încărcat și Ferris Bueller’s Day Off a fost descărcat pentru a arăta băieții la următoarea sesiune video. Roy Hodgson speră să aterizeze lovitura knock-out, dar șase schimbări fac pentru noapte nervoasă Citiți mai multe Dar acum există temeri că comportamentul riscant al lui Roy a mers prea departe.El a anunțat că intenționează să facă șase (șase!) Schimbări de la echipa care a început împotriva Țării Galilor – inclusiv cei doi cei mai buni jucători ai acestui Sportingbet brasil turneu, Speedy Kyle și căpitanul Wazza – în ciuda faptului că partea ar putea fi eliminată din turneu cu o înfrângere la o parte a Slovaciei la îndemână.

“Am opțiunea pentru că toată lumea este nerăbdător să arate ce vrea să facă.Este o chestiune de ceea ce ne-am dori să facem, mai degrabă decât de ceea ce este necesar “, a strigat domnul Roy, lipsind puțin punctul în care obținerea cel puțin unui punct în seara asta ar putea fi foarte necesară pentru a ajunge la ultimele 16. “Nu ar fi o problemă dacă aș vrea să păstrez aceeași parte, dar sunt jucători care ar vrea să joace”. În timp ce forța a ceea ce Jordan Henderson și co “ar dori” pare prea puternică pentru ca domnul Roy să se împotrivească, prietenii lui Brave Ingerland din grupa B, Țara Galilor, se află, de asemenea, în amestec pentru a ajunge la runda knock-out, și se vor confrunta cu Rusia în seara asta în Toulouse, amenințător.

ieșiți la prânz. Având burger și chips-uri pare să fi ajutat, zâmbi Bale. “Este frumos sa obtii o schimbare si sa lumineze starea tuturor. Am avut și un desert frumos, un crpep cu Nutella.A fost o interpretare minunată a tuturor actorilor, portretizând inutilitatea Sportingbet bonus existenței prin intermediul a 22 de oameni care se răsfățaseră de o scuză teribilă pentru un teren de 90 de minute, în timp ce Danny Murphy pe co-comentariu încearcă să mă convingă că a lovit pe cineva în capul nu merită o carte galbenă, iar Alan Shearer în studio descrie performanța Elveției ca fiind “Brilliant”. Un gol al capacului pentru toți cei implicați “- Noble Francis.

” Re. Scrisoarea lui Paul Dixon despre animalele mitice naționale (vineri, Fiver).Și nu uitați, nu este respingerea care te ucide, este speranța. BITS AND BOBS Mamadou Sakho din Liverpool este pregătit să învețe în următoarele trei săptămâni dacă se va confrunta cu o perioadă lungă de timp cu privire la cei obraznici pentru a contraveni regulilor de droguri Uefa. Republica Irlanda și Italia nu vor putea să se antreneze pe stadionul de la Stade Pierre-Mauroy înainte de meciul din grupa E, miercuri, după ce jucători din Franța și Elveția au recreat Torvill și Dean’s 1984 medalie de aur rutină pe suprafața de duminică noaptea. Brendan Rodgers va trata fie o opoziție Estonian sau Gibraltar la o privire de dinți în timpul primului său meci ca manager de Celtic după campioni scoțian au fost trase la fata Flora Tallinn sau Lincoln Red Imps în a doua rundă de calificare a Ligii Campionilor. Și jucătorul de la Yokohama, de 49 de ani, Kazuyoshi Miura și-a rupt propriul record ca cel mai vechi gol în sistemul japonez. “Trebuie să scot mai mult, să fiu sincer”, a spus el. A replicat QUIZZING

Cine a vrut să îl lovească pe Dennis Bergkamp?Deci, el a împins un casetofon în fața lui. Daniel Harris a încetat să atragă inimile de dragoste în jurul valorii de imagini de Marcus Rashford suficient de mult pentru a scana câteva gânduri febra în jos despre tânăr atacant.

Dacă organizatorii de la Copa América se întreabă cum să umple stadioanele goale din SUA, probabil că nu vor fi taxați 1300 de dolari pentru un loc ar fi un loc bun pentru a începe, socotește Tom Dart.