Fenerbahce a ajutat stăvili înfrângerea sau Jan Vesely, care a marcat șase puncte, patru recuperări și două câștiguri și două pase decisive.

Fenerbahce a încercat din nou acasă pe o cifră de afaceri mare. Cea mai mare parte a jocului a fost în urmă și a pierdut o diferență de două cifre. Chiar și în ultimul trimestru a pierdut nouă puncte, dar apoi a încercat mai ales, datorită Bogdan Bogdanovic, autorul a 26 de puncte și opt asistă, și două minute înainte de sfârșitul anului a fost după eficient sparge Anthony Bennett doar un singur punct.

Canadian un proiect de la NBA 2013 a profitat de răpusul Ekpe Udoha și a început să obțină o audiență turcă. În duelul cu Basconi, Bennett a marcat nouă puncte.La duel lui cu Andrea draftových cele Bargnanim cu toate acestea, nu a fost italian pivot este accidentat.

Baskonia, care a mers devatenáctibodový Shane Larkin și zece Rafa Luz, dar în mediul turbulent din Istanbul, a reușit să pună capăt bine și apărat victorie importantă. Fenerbahce este șaisprezece victorii locul al patrulea.

În plus față de excelent Bogdanović.Acesta puncte marcate cu două cifre, dacă numai Gigi Dato (10). Nikola Kalinič a colectat opt ​​puncte.

Al doilea reprezentanții cehi în competiția din nou Blake Schilb ratat Galatasaray în raport, din care a eliminat-antrenor din cauza performanțelor slabe în finala Cupei Turciei. Galatasaray a pierdut în fața lui CSKA Moscova în mod clar 69:85.Rezultatul a decis de-al doilea trimestru, care a dominat piața internă 33:12.

Rusia campion apărarea, având avansarea în primul rând garantat în sferturile de finală. Acesta este Nando De Colo, care pentru 18 din cei 22 de puncte a reușit, în prima jumătate a anului. Kyle Hines a adăugat 13, Cory Higgins 12 și Aaron Jackson 10 puncte.

Galatasaray a ratat cu excepția Schilb alt jucător eliminat Emir Preldžič, noua achizitie Errick McCollum nu a lovit în Euroliga. O echipa condusa de Vlado Micov (18 puncte) Goksenin Koksal (13 puncte), Tibor Pleiss și Alex Tyus (ambele au in mod constant peste 11 de puncte și șapte doskocích).

Žalgiris Kaunas, care se luptă pentru ultimele vestigii ale speranței pentru playoff la domiciliu copleșească Panathinaikos 64:58. La fața locului duel jumătate de normă în timp ce săracii el și-a pierdut 19:31.Unitate intern a aparținut trăgătorul concluzia sa trezit și în ultimele zece minute el ar putea nasázet 30 de puncte.

fundasul francez Leo Westermann a reușit cele mai bune Zalgiris cu 14 puncte, șase recuperări și șase asistă, Arturas Milaknis (13 puncte) și Paulius Jankunas (11 puncte) discutate mai ales la final. Kevin Pangos a adăugat nouă asistențe la șase puncte. Cel mai bun marcator din Atena a fost Nikos Pappas cu 13 puncte.